Διαρρύθμιση χώρου

Διαρρύθμιση χώρου

Παιδικό δωμάτιο, παιδιατρείο, παιδότοπος, παιδικός σταθμός, φροντιστήριο ή οποιοσδήποτε χώρος φιλοξενεί παιδάκια και εφήβους. Μια πλήρης πρόταση διαρρύθμισης,  επίπλωσης και διακόσμησης σύμφωνη με το γούστο σας, με νέα ή υπάρχοντα έπιπλα και αντικείμενα θα σας φτιάξει το χώρο και τη μέρα, κάθε μέρα!
 
Η απεικόνιση γίνεται με πρόγραμμα επεξεργασίας στις φωτογραφίες του χώρου σας ή με τρισδιάστατη σχεδίασή του για απόδοση της ιδέας. Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες, από απλή -αλλά σύνθετη στον τρόπο σκέψης- διάταξη επίπλων (π.χ. σχεδιασμός βρεφικού δωματίου αλλά πρόβλεψη ότι στο μέλλον θα πρέπει η κούνια να αντικατασταθεί από κρεβάτι ή να μπει στον ίδιο χώρο δεύτερο κρεβάτι και φυσικά όλα αυτά να χωρούν και να λειτουργούν! ) μέχρι ειδικές κατασκευές (πατάρι ύπνου αντί κουκέτας, γωνιές δραστηριοτήτων σε βρεφονηπιακό σταθμό κλπ.). 
 
Με την ιδιότητα και πολυετή εμπειρία του Αρχιτέκτονά-Μηχανικού αναλαμβάνω μελέτη, αδειοδότηση και κατασκευή ευρέως φάσματος έργων και κατασκευών.

Τοιχογραφίες

Γιατί είναι μοναδικές σαν το κάθε παιδάκι, δεν ξεκολλούν, δεν σχίζονται και αν μουτζουρωθούν, καθαρίζουν! Τα χρώματα είναι υδροδιαλυτά οικολογικά που αναμιγνύονται επιτόπου για να δώσουν τις επιθυμητές αποχρώσεις, ενώ στεγνώνουν σε λίγες ώρες. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό με το οποίο είναι ήδη βαμμένα τα σπίτια μας  και φυσικά, έχει το πλεονέκτημα ότι καθαρίζει με απορρυπαντικό και σφουγγάρι χωρίς να ξεβάφει. 
Και εδώ, με αρχιτεκτονική ματιά, θα επιλέξουμε το πού και πώς θα αναπτυχθεί το θέμα της τοιχογραφίας, ώστε να δένει αρμονικά με τη σημερινή ή μια μελλοντική διάταξη επίπλων στον χώρο. Επιλέξτε μια τοιχογραφία με παραστάσεις ή γεωμετρικά μοτίβα, δώστε μου τις κατευθύνσεις και θα σας προτείνω αυτό που ταιριάζει στο χώρο και στην προσωπικότητά σας.

Χειροτεχνήματα - κατασκευές

Σχεδιάζω και υλοποιώ για εσάς μεγάλες ειδικές κατασκευές ως προέκταση της εξατομικευμένης διαρρύθμισης και διακόσμησης του χώρου σας αλλά και μικροαντικείμενα σε αρμονία π.χ. με μια τοιχογραφία. Κατασκευάζω για εσάς σκηνικά και κοστούμια για παιδικές παραστάσεις, μετατρέπω παλιά αντικείμενα σύμφωνα με τη νέα αισθητική του χώρου σας, δημιουργώ πολύ ιδιαίτερα εξατομικευμένα δωράκια για τα μικρά σας νεοφερμένα βαφτιστήρια, εγγονάκια, ανιψάκια… και τόσα πολλά άλλα!

 • ξύλινα ζωγραφισμένα κρεμαστά στολίδια σύμφωνα με τα μοτίβα μιας τοιχογραφίας
 • διακοσμητικά σημαιάκια και τρέσες
 • καλαίσθητες στολές από ποιοτικά υφάσματα
 • κουτιά παιχνιδιών
 • ονειρικές μακέτες και μικρογραφίες
 • στολισμοί παιδικών εκδηλώσεων
 • δέντρο εποχών
 • πινακίδες εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων
 • αναστημόμετρα
 • λαμπάδες
 • gingerbread
 • εξατομικευμένα χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά
 • πρωτότυπα βαπτιστικά πακέτα
Ελάτε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο ή ένα πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο! 
 
Στο εργαστήριο και εκθετήριό μου μπορείτε να δείτε από κοντά δυνατότητες ειδικών κατασκευών, δείγματα από χειροτεχνήματα, τοιχογραφίες, κοστούμια και πρωτότυπα δωράκια. Εδώ, θα κάνουμε το ραντεβού μας ενώ τα μικρά σας μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα σε ένα χώρο σχεδιασμένο ειδικά γι’ αυτά!
Πέρα από τις κλασικές τεχνικές και εργαλεία, χρησιμοποιώ ηλεκτρονικά προγράμματα σχεδίασης, 3D printers και laser cutters για την παραγωγή επιμέρους στοιχείων στις δημιουργίες μου, καθώς τα τεχνολογικά μέσα μπορούν να εμπλουτίσουν μια χειροποίητη δημιουργία. 
Image
Ρωτήστε για κάποιο έργο που σας ενδιαφέρει και θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας!